Monday, June 1, 2020

Как и защо се прави уебсайт?

Изработка на сайт, как, кога и защо?

Когато възникне въпроса как трябва да се направи един фирмен уеб сайт най-добре е да запишем мислите си на хартия и да ги степенуваме в процеса на изработка на сайта. Хората които искат да развиват успешен бизнес в Интернет трябва да са наясно че със създаването на сайта им се поставя само началото. За да имат успешен бизнес са необходими още много неща. Повечето от които си нямат на идея.

web-design.jpg

Нека почнем от началото:

5-те най-важни стъпки при работата със сайтове

1 стъпка е купуването на името (domain name). Името е много важно, върху него ще се гради бизнеса и трябва много внимателно да се подходи при избора му. Името на сайта трябва да е кратко, лесно запомнящо се и близко до тематиката, въпреки че това не е задължително. Окончанието на домейна също е от значение. Ако ще правите бизнес в България добре е сайта да завършва на .bg но и .com е вариант.

2 стъпка купуване на хостинг. Избора на хостинг компания е от значение понеже на нейните сървъри ще се съхранява цялата информация. Изберете внимателно доставчика на хостинг услуги като цената тук не е определяща. Може да намерите качествени hosting providers за 5-10 долара на месец като digitalocean, hetzner и други.

3 стъпка е избора на фирма която ще направи Вашият сайт. Потърсете в google за “изработка на сайт” и разгледайте сайтовете които се появяват в първите 10 резултата. Изберете си 3 фирми за уеб дизайн и поискайте им оферта.

4 стъпка е избора на фирма която се занимава професионално с “SEO оптимизация“. Без SEO сайта ви ще има малко посетители и ще бъде трудно откриваем от търсачките. Потърсете пак в google и поискайте 3 ценови оферта за сравнение.

5 стъпка следа като сайта е готов, работещ и тестван за качествен код, след като по него SEO оптимизаторите са работили поне 6 месеца за да подобрят линк профила му вече сте готови да започнете да се борите с конкуренцията за спечелването на нови клиенти.

Истината за започване на бизнес в Интернет

Изграждането на нов фирмен сайт и постоянната работа по неговата оптимизация за търсачки са процеси които имат начало но не и край. Ще ви трябва сериозен екип от професионалисти за да можете да продавате стоки и услуги, достигайки до крайния клиент.

Ние можем да бъдем до Вас по всяко време, консултирайки Ви за правилният избор на хората които ще Ви помогнат да сбъднете мечтите.

 1. Оптимизация за търсачки

  Monday, September 27, 2021 - 07:14:47

  SEO оптимизация за търсачки на сайт и онлайн магазин на цени от 799 лева на месец. Доминирайте в Google с Trixie-seo. SEO оптимизацията на сайта ви е най-сигурният начин за висока възвръщаемост на Вашата инвестиция с голяма печалба. Станете №1 в търсачките и увеличете органичния трафик.

 2. DevOps expert

  Monday, September 27, 2021 - 07:16:21

  За да можеш да направиш SEO оптимизация на един сайт трябва да имаш освен опитен оптимизатор и DevOps експерт който ще напише кода на сайта.

 3. DevOps specialist

  Monday, September 27, 2021 - 07:26:27

  Всеки сайт има нужда от уеб дизайнер и програмист заедно със SEO специалист за да направят сайта по изискванията на google. Полезен за хората, разбираем от търсачките, авторитетен и разпознаваем като бранд за клиентите си. Но всичко това се постига след няколко години постоянна работа.